Редактор: e-mail: Кадър: БТВМеждународният анализатор Мартин Табаков смята, че основната причина за

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВМеждународният анализатор Мартин Табаков смята, че основната причина за
Коментари Харесай

Мартин Табаков: Причина за случилото се вчера е неадекватното поведение на Тръмп след изборите

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Международният анализатор Мартин Табаков счита, че главната причина за размириците в Капитолия през вчерашния ден е в Доналд Тръмп.

" За да се стигне до това, което стана през вчерашния ден, първата причина е несъответстващото държание на настоящия президент в последните два месеца след изборите. Той жонглираше с подправени вести. И второто е - основаването на различни сюжети. Например основаването на очакване, че Върховния съд ще анулира или промени резултата от изборите. По-сериозната причина за през вчерашния ден е разделянето на американското общество. Има доста атоми, само че те губят връзка между тях и не могат да основат молекула. Беше пресечена алена линия ", сподели Табаков в предаването " Лице в лице " по БТВ.
" Действащият президент изпадна в комична обстановка. Той адресира своята рецензия и към хора като висшите съдии, които той самият номинира. Доналд Тръмп нямаше да бъде определен за президент, в случай че преди този момент не беше отпред на страната Барак Обама. Той фаворизираше избрани групи от американското общество. Това докара до протеста, който приключи с избирането на Тръмп ", разяснява още Табаков.

Според него, Джо Байдън ще продължи политиката по отношение на Балканите, която е водил и Доналд Тръмп. Тя е в две посоки - защита и енергетика.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР